duminică, 4 noiembrie 2007

O lume unde zidurile sunt goale si votam mortii








Trupa SYSTEM OF A DOWN nu s-a despartit ci ia o pauza. S-a luat aceasta decizie deoarece membrii trupei au mult prea multa creativitate si aceasta se va desfasura sub emblema proiectelor solo.


Primul care a aparut dintre cei 4 este Serj Tankian, vocalul trupei. Pe data de 23 octombrie acesta a lansat primul sau album solo "Elect the Dead". Sunt multe chestii inedite legate de acest album si prima ar fi ca este un album 101% Serj Tankian. El este vocea, chitara, basul, tobele, pianul, percutia, textierul. Si nu numai pe perioada inregistrarilor el a fost sunetistul, producatorul, tot staful care ar trebui sa fie la o inregistrare de album si este scos la Serjical Strike Records casa de discuri a artistului. Pare greu? El afirma ca asa i-a fost cel mai usor si a inregistrat repede acest album si incurand o sa apara si cel de-al 2-lea album insa acesta va fi axat mai mult de folk, jazz.




O a doua chestie inedita la acest album este faptul ce Serj nu si-a dorit sa se manifeste doar prin sunet si text ci si prin imagini, drept urmare el a realizat cate un videoclip pentru fiecare piesa de pe album, insa de aceasta data el a solicitat ajutorul unor regizori fiecare videoclip avand regizori diferiti.

Albumul reprezinta in totalitate viziunea lui Serj, materialul avand o tenta politica puternica si presarata cu ironii. "Elect the Dead" pune in discutie mai multe probleme sociale, principala fiind cea cu privire la victimele din razboiul din Irak. Serj este cunoscut drept un militant pentru pace si pentru implicarea acestuia in actiuni umanitare. Acesta a infintat impreuna cu Audioslave si
Tom Morello, Axis of Justice, un proiect ce se ocupa cu respectarea justitiei sociale.


Albumul contine 12 piese, iar versiunea limitata contine 16, iar pe piata este disponibil si EP-ul "Empty Walls".

1 Empty Walls

2 The Unthinking Majority

3 Money

4 Feed Us

5 Saving Us

6 Sky is Over

7 Baby

8 Honking Antelope

9 Lie Lie Lie

10 Praise the Lord and Pass the Ammunition

11 Beethoven's Cunt

12 Elect The Dead

Serj Tankian - Elect the Dead Limited Edition

1. Empty Walls
2. The Unthinking Majority
3. Money

4. Feed Us

5. Saving Us

6. Sky is Over

7. Baby

8. Honking Antelope

9. Lie Lie Lie

10. Praise the Lord and Pass the Ammunition

11. Beethoven's Cunt

12. Elect the Dead

13. Blue

14. Empty Walls (Acoustic)

15. Feed Us (Acoustic)

16. Falling Stars


Serj Tankian - Empty Walls EP

1. Empty Walls
2. Gratefully Disappeared




Pentru cantarile live Serj si-a alcatuit o formatie, FCC initiale care veneau de la
Federal Communications Commission, insa Serj a schimbat numele in Flying Cunts of Chaos cum se si numea initial albumul. Acesta a mai spus ca in concertele live nu va interpreta piese SOAD.

www.serjtankian.com




Niciun comentariu: