joi, 1 noiembrie 2007

Cine vrea sa simta Praga cu Travka?


Pe data de 26 oct. s-a produs o minune! In sfarsit a aparut cel de-al 2-lea album Travka (iarba pe rusa, grass/weed pe eng.) care ne era promis inca din primavara.
Materialul e surprinzator inca de la procurare caci el nu se gaseste in nici un magazin ci se downlod-eaza de pe situl lor, aceasta operatiune fiind total gratis. S-a ajuns la acest fapt deoarece baietii au tras concluzia ca e mai mare bataia de cap cu tipografia cu casa de discuri mai ales ca au si fani si inca destui si fideli ca sa vina la concerte, de ce sa nu le faca un cadou. In ultimul timp am observat tentinta asta de a da albumele moka si la case mai mari cum ar fi Radiohead, poate asta e singura varianta de a combate pirateria.
Albumul e exceptional (personal il ascult incontinu de aproape o saptamana) si contine 11 piese dintre care 2 sunt instrumentale, iar 4 sunt bine cunoscute publicului care merge la concerte si fanilor. Versurile sunt de inteles de la 2g de "travka" in sus dar asta e pana al urma farmecul. Abordeaza tot stilul alternativ dar ceva mai puternic insa merita ascultat mai ales ca e si moka pe www.travka.ro, iar pe grupul de yahoo al trupei puteti gasi album art pentru cine vrea sa il aibe in carcasa. Bravo lor! Merita nota 11!




Niciun comentariu: